Anavarza Bal

 

Adana'nın Kozan ilçesinde kurulan şirket, marka ismini bölgenin sembolü Anavarza Antik Kenti'nden alıyor. 450 m2'lik bir alana kurulan üretim tesisleri, bugün 12.000 metrekareye ulaştı ve Kozan'da istihdam sağlamaya devam ediyor.

 

Aralıksız yapılan AR-GE çalışmaları, üniversite işbirlikleri Anavarza Bal'ı sektörde yeniliklerin öncüsü bir marka haline getirdi. Amerika'da ve Avrupa'da yıllardır tüketilen Krem Bal'ın Türkiye'de üretilmesi bu çalışmaların kıymetli sonuçlarından biri. Ve seçkin gıda markalarına verilen “BRC Global Standart - Grand: A” gibi sertifikalar yine titiz çalışmaların bir getirisi.

 

Anavarza Bal; Süleyman Sezen'in açtığı yoldan, yine kendisinin önderliğinde, Can Sezen'in yönetiminde en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor.